Sykemittari ranteeseen ja juoksemaan. Tarkoitus oli lähinnä polttaa rasvaa, mutta koska sykkeen pitäminen peruskuntoalueella polttaa enemmän energiaa, yritin pitää sitä vauhtia/sykettä yllä. Mutta yllätys yllätys, peruskunto on rapalukemissa ja jaksoin painaa vain 30 minuuttia ennen kävelyvaihteen iskemistä päälle. Silti kokonaiskulutus ihan kohtuullinen 858 Kcal.

Jotain on ilmeisesti pielessä, koska juoksulenkin aikana piti pysähtyä kahdesti pisuilemaan. Liikaa kahvia? Tai liian paljon sokeria päivällä? Luultavasti molemmat, koska töissä oli syntymäpäiväkahvittelut, ja Telga söi kaksi isoa palaa kakkua. Ja joi vähän enemmän kahvia. Ei hyvä.

Ruokailu: nyt ei maitoa, koska ei ollut lihasmassatreeni. Noin 150g jauhelihaa ja jonkin verran pastaa, sekä 3/4 lautasellista salaattia. Sekä enemmän vettä kuin eilen, koska tuli hikoiltua paljon enemmän.

Illemmalla Telga muistaa, miksei pidä lenkkeilystä. Elimistö on paniikissa pitkäjaksoisen rasituksen jälkeen ja haluaa sokeria sokeria sokeria. Mutta Telga ei anna- eikun antaapas. Ja syö kaksi jäätelöpuikkoa. Elimistön mielestä se ei riitä, mutta onneksi Telgalla on varalla sokerinhimon sammuttaja: proteiinijauhe. Surr sanoo sekoitin ja puoli litraa proteiinijauhetta + vettä valmistuu. Se alas kurkusta, ja sekä näläntunne että makeanhimo ovat voitettuja.